Miesten Lippalakit Tyylikkäät Croctex-slip-on-loaferit

Miesten Lippalakit Tyylikkäät Croctex-slip-on-loaferit

(0 Arvostelut)

  • €48.20
  • Hinta sisältää ALV

Miesten Lippalakit Tyylikkäät Croctex-slip-on-loaferit

Kategoriat: Miesten Jalkineet, Miesten Loaferit

Väri: Musta,Kahvi,Valkoinen,Sininen

Esittelemme Hienot Miesten Loaferit Tyylikkäät Croctex Slip-On -Loaferit, Hienostuneisuuden Ja Tyylin Ruumiillistuma. Laadukkaimmasta Lehmännahasta Valmistetut Loaferit Huokuvat Ylellisyyttä Ja Eleganssia. Kiinteä Kuviointi Lisää Ripauksen Luokkaa, Mikä Tekee Niistä Täydelliset Kaikkiin Tilaisuuksiin.

Nämä Pyöreän Varvasmuodon Mukaiset Loaferit Tarjoavat Mukavan Istuvuuden Ja Mahdollistavat Helpon Liikkumisen. Kuminen Ulkopohja Varmistaa Kestävyyden Ja Pidon, Joten Ne Sopivat Sekä Sisä- Että Ulkokäyttöön. Slip-On-Suljintyyppi Lisää Käyttömukavuutta, Jolloin Voit Pudottaa Ne Vaivattomasti Päälle Ja Pois.

Aito Lehmännahkainen Vuori Lisää Ylellistä Tuntumaa Ja Parantaa Hengittävyyttä Pitäen Jalat Viileinä Ja Mukavina Koko Päivän. Täysjyväinen Nahkapohjallinen Tarjoaa Erinomaisen Iskunvaimennuksen Ja Tuen, Mikä Takaa Maksimaalisen Mukavuuden Joka Askeleella.

Nämä Loaferit Eivät Ole Tavallisia Kenkiä, Ne Ovat Brogue-Kenkiä, Jotka Huokuvat Hienostuneisuutta Ja Hienostuneisuutta. Osallistuitpa Sitten Viralliseen Tapahtumaan Tai Haluat Vain Korostaa Jokapäiväistä Tyyliäsi, Nämä Miesten Loafers Elegant Croctex Slip-On Loafers Ovat Täydellinen Valinta.

Koe Äärimmäinen Tyylin, Mukavuuden Ja Kestävyyden Yhdistelmä Meidän Kanssamme. Miesten Loaferit Tyylikkäät Croctex-Slip-On-Loaferit. Korosta Jalkineiden Kokoelmaasi Ja Tee Ilmoitus Missä Tahansa Menetkin. Tilaa Omasi Jo Tänään Ja Astu Ajattoman Eleganssin Maailmaan.

  • Päämateriaali: Aito Nahka
  • Ulkopohjamateriaali: Kumi
  • Pohjallinen: Full Grain Nahka
  • Varvasmuoto: Pyöreä Kärki
  • Sulkemistyyppi: Slip-On

Toimitus:

Huomaa: arvioidut toimitusajat eivät sisällä käsittely-/tuotantoaikaa!

Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Suomi (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 5–10 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kaikki muut maat (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 6–14 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)