Miesten Loaferit Hengittävät Tupsuhousut

Miesten Loaferit Hengittävät Tupsuhousut

(0 Arvostelut)

  • €40.70
  • Hinta sisältää ALV

Miesten Loaferit Hengittävät Tupsuhousut

Kategoriat: Miesten Jalkineet, Miesten Loaferit

Väri: Punainen,Sininen,Harmaa

Esittelyssä Miesten Loafers Hengittävät Tupsuloaferit, Täydellinen Sekoitus Tyyliä Ja Mukavuutta. Nämä Synteettisellä Nahalla Päällystetyt Housut On Suunniteltu Antamaan Ilmettä. Tupsuyksityiskohta Lisää Hienostuneisuutta, Mikä Tekee Niistä Sopivia Sekä Muodollisiin Että Arkisiin Tilaisuuksiin.

Mutta Kyse Ei Ole Vain Ulkonäöstä - Nämä Loaferit On Suunniteltu Mukavuutta Ajatellen. Hengittävä Ominaisuus Varmistaa, Että Jalat Pysyvät Viileinä Ja Raikkaina Koko Päivän, Kun Taas Hierontaominaisuus Tarjoaa Rauhoittavan Tunteen Joka Askeleella. Sano Hyvästit Väsyneille Ja Kipeille Jaloille!

Kuminen Ulkopohja Tarjoaa Erinomaisen Pidon, Joten Nämä Loaferit Ovat Täydelliset Kaikille Pinnoille. Käveletpä Sitten Kaupungin Kaduilla Tai Ulkoilmassa, Voit Luottaa Näihin Loafereihin Pitämään Sinut Vakaana Ja Turvallisena.

Sisäpuolella Vuori Ja Pohjallinen On Valmistettu Korkealaatuisesta Pu-Materiaalista, Mikä Tarjoaa Pehmeä Ja Pehmustettu Tuntuma. Jalkasi Kiittävät Ylimääräisestä Mukavuudesta Ja Tuesta.

Nämä Vankkakuvioiset Loaferit Ovat Monipuolisia Ja Ne Voidaan Yhdistää Mihin Tahansa Asuun. Pue Ne Pukuun Muodollista Tapahtumaa Varten Tai Pue Ne Farkkuihin Rentoa Päivää Varten. Mahdollisuudet Ovat Rajattomat!

Älä Missaa Miesten Loaferit, Hengittävät Tupsuloaferit. Tilaa Parisi Jo Tänään Ja Koe Täydellinen Tyylin, Mukavuuden Ja Kestävyyden Yhdistelmä.

  • Päämateriaali: Synteettinen Nahka
  • Ulkopohjan Materiaali: Kumi
  • Pohjallinen Materiaali: Pu
  • Varvasmuoto: Pyöreä Kärki
  • Sulkemistyyppi: Slip-On

Toimitus:

Huomaa: arvioidut toimitusajat eivät sisällä käsittely-/tuotantoaikaa!

Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Suomi (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 5–10 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kaikki muut maat (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 6–14 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)