Miesten Loaferit Slip-on

Miesten Loaferit Slip-on

(0 Arvostelut)

  • €66.70
  • Hinta sisältää ALV

Miesten Loaferit Slip-on

Kategoriat: Miesten Jalkineet, Miesten Loaferit

Väri: Kahvi,Musta

Esittelemme Miesten Loaferit Slip-On Loaferit, Tyylin Ja Mukavuuden Ruumiillistuma. Nämä Aidosta Nahasta Valmistetut Loaferit On Tehty Vaikuttamaan. Päällinen On Valmistettu Ensimmäisen Kerroksen Lehmännahasta, Mikä Varmistaa Kestävyyden Ja Ylellisen Tunteen. Rento Kenkädesign Sopii Täydellisesti Kaikkiin Tilaisuuksiin, Olipa Kyseessä Päivä Toimistossa Tai Illalla Kaupungissa.

Nämä Loaferit Eivät Ainoastaan Näytä Upeilta, Vaan Ne Tarjoavat Myös Äärimmäistä Mukavuutta. Vuorimateriaali On Valmistettu Ensimmäisen Kerroksen Siannahasta, Mikä Tarjoaa Pehmeän Ja Hengittävän Kokemuksen Jaloillesi. Pyöreä Kärkimuoto Lisää Ripauksen Eleganssia, Kun Taas Slip-On-Suljintyyppi Tekee Niistä Helppo Pukea Ja Riisua.

Ulkopohjamateriaali On Valmistettu Kumista, Mikä Tarjoaa Erinomaisen Pidon Ja Kestävyyden. Kävelitpä Sitten Kaupungin Kaduilla Tai Epätasaisessa Maastossa, Nämä Loaferit Pitävät Sinut Vakaana Ja Luottavaisena. Pohjallinen On Valmistettu Täysnahasta, Mikä Tarjoaa Erinomaisen Iskunvaimennuksen Ja Tuen Koko Päivän Käyttöön.

Nämä 2.5 Cm:N Kantapään Korkeudet Tarjoavat Hienovaraisen Noston Mukavuudesta Tinkimättä. Ne Ovat Täydellinen Valinta Niille, Jotka Haluavat Lisätä Ripaus Hienostuneisuutta Asuunsa Mukavuudesta Tinkimättä.

Päivitä Kenkämallistoasi Slip-On Loafers -Menuksillamme. Aidon Nahkarakenteen, Ylivertaisen Mukavuuden Ja Tyylikkään Muotoilunsa Ansiosta Nämä Loaferit Ovat Välttämättömiä Jokaiselle Muotia Etsivälle Henkilölle. Älä Missaa Mahdollisuutta Tehostaa Tyylipeliäsi. Tilaa Parisi Jo Tänään!

  • Päämateriaali: Aito Nahka
  • Ulkopohjamateriaali: Kumi
  • Pohjallinen: Full Grain -Nahka
  • Korpan Korkeus: 2.5 Cm
  • Varvasmuoto: Pyöreä Kärki
  • Kiinnitystyyppi: Slip-On

Toimitus:

Huomaa: arvioidut toimitusajat eivät sisällä käsittely-/tuotantoaikaa!

Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Suomi (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 5–10 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kaikki muut maat (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 6–14 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)