Miesten Loaferit Tassel Chic Nahkasolkihihna Hääkengät

Miesten Loaferit Tassel Chic Nahkasolkihihna Hääkengät

(0 Arvostelut)

  • €44.00
  • Hinta sisältää ALV

Miesten Loaferit Tassel Chic Nahkasolkihihna Hääkengät

Kategoriat: Miesten Jalkineet, Miesten Loaferit

Väri: Sininen,Musta,Punainen

Esittelemme Upeat Miesten Loaferit Tassel Chic -Nahkainen Solkihihna Hääkengät, Eleganssin Ja Hienostuneisuuden Ruumiillistuma. Nämä Äärimmäisellä Tarkkuudella Valmistetut Kengät On Suunniteltu Antamaan Julkilausuma Erityisenä Päivänäsi.

Valmistettu Korkealaatuisesta Pu-Nahasta, Päällinen Materiaali Takaa Kestävyyden Ja Mukavuuden, Joten Voit Tanssia Yön Yli Ilman Epämukavuutta. Vankka Kuviointi Lisää Ripauksen Luokkaa, Mikä Tekee Näistä Kengistä Täydellisen Valinnan Mihin Tahansa Juhlalliseen Tilaisuuteen.

Pu-Pohjallinen Tarjoaa Pehmusteen Ja Tuen Varmistaen, Että Jalat Pysyvät Mukavana Koko Päivän. Vuorimateriaali, Joka On Myös Valmistettu Pu:Sta, Lisää Näihin Kenkiin Ylellistä Tuntumaa Ja Saa Sinut Tuntemaan Olosi Kuninkaalliseksi.

Näissä Kengissä On Terävä Kärkimuoto, Ja Ne Huokuvat Ylellisyyttä Ja Eleganssia. Kuminen Ulkopohjamateriaali Tarjoaa Erinomaisen Pidon, Vakautta Ja Estää Liukastumisen Tai Putoamisen.

Solkihihnan Kiinnitys Lisää Hienostuneisuutta Ja Mahdollistaa Helpon Säädettävyyden Varmistaen Täydellisen Istuvuuden Joka Kerta. Kävelitpä Käytävällä Tai Tanssilattialla, Nämä Kengät Pitävät Sinut Tyylikkäänä Ja Luottavaisena.

Älä Tyydy Mihinkään Vähempään Kuin Täydellisyyteen Erityispäivänäsi. Valitse Miesten Loafers Tassel Chic Nahkasolkihihna Hääkengät Ja Anna Jalkojesi Puhua. Korosta Tyyliäsi Ja Tee Pysyvä Vaikutus Näillä Upeilla Kengillä.

  • Päämateriaali: Pu
  • Ulkopohjamateriaali: Kumi
  • Pohjallinen: Pu
  • Varpaan Muoto: Terävä Kärki
  • Sulkemistyyppi: Solki

Toimitus:

Huomaa: arvioidut toimitusajat eivät sisällä käsittely-/tuotantoaikaa!

Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Suomi (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 5–10 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kaikki muut maat (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 6–14 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)