Miesten Saappaat Ylelliset Nahkaiset Nilkkurit

Miesten Saappaat Ylelliset Nahkaiset Nilkkurit

(0 Arvostelut)

  • €75.10
  • Hinta sisältää ALV

Miesten Saappaat Ylelliset Nahkaiset Nilkkurit

Kategoriat: Miesten Jalkineet, Miesten Saappaat

Väri: Musta,Kahvi,Ruskea

Esittelemme Miesten Saappaat Ylelliset Nahkaiset Nilkkurit, Jotka Ovat Hienostuneisuuden Ja Mukavuuden Ruumiillistuma. Nämä Aidosta Lehmännahasta Valmistetut Nilkkurit On Suunniteltu Korostamaan Tyyliäsi Vaivattomasti. Ylellinen Päällysmateriaali Varmistaa Kestävyyden Ja Ajattoman Viehätyksen, Joka Kestää Vuosia.

Slip-On-Suljintyypillä Nämä Saappaat Tarjoavat Mukavuutta Ja Helppoutta Käyttää, Joten Ne Sopivat Täydellisesti Liikkuville. Mennä Hetkiä. Nilkkakorkeus Lisää Ripauksen Nykyaikaisuutta, Jolloin Voit Yhdistää Ne Vaivattomasti Suosikkifarkkujesi Tai -Mekkoihisi.

Nämä Saappaat Eivät Ainoastaan Huokuu Tyyliä, Vaan Ne Asettavat Etusijalle Myös Mukavuuden. Siannahasta Valmistettu Aito Nahkavuori Tarjoaa Pehmeän Ja Hengittävän Tunteen Ja Varmistaa, Että Jalat Pysyvät Viihtyisinä Ja Raikkaina Koko Päivän Ajan.

Olitpa Sitten Menossa Rennon Retkelle Tai Muodolliseen Tapahtumaan, Miesten Saappaamme Ylelliset Nahkaiset Nilkkurit Ovat Täydellinen Valinta. Korosta Jalkinekokoelmaasi Näillä Monipuolisilla Ja Ajattomilla Saappailla, Jotka Varmasti Kääntävät Päätäsi Minne Ikinä Menetkin. Koe Täydellinen Yhdistelmä Tyyliä, Mukavuutta Ja Kestävyyttä Miesten Ylellisillä Nahkaisilla Nilkkureillamme.

  • Päämateriaali: Aito Nahka
  • Saapan Korkeus: Nilkka
  • Sulkemistyyppi: Slip-On

Toimitus:

Huomaa: arvioidut toimitusajat eivät sisällä käsittely-/tuotantoaikaa!

Toimitusaika = käsittelyaika + kuljetusaika

Suomi (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 5–10 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kaikki muut maat (ilmainen toimitus):

Käsittelyaika: 1–2 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)

Kulkuaika: 6–14 arkipäivää (maanantaista perjantaihin)